top of page

 

Mål är till för att nås.
Vägen dit är en effektiv ekonomisk styrning. Plus lite kvitton förstås.

12

Vi är tolv anställda, alla dedikerade dina ekonomiska mål.

135

Tillsammans har vi 135 års erfarenhet av ekonomisk rådgivning.

5

Vi dricker i snitt 5 koppar kaffe per anställd och dag. Behövs för att hålla takten på din ekonomiska styrning.

Att driva företag är ju ett medel, en konstruktion, för att uppnå din vision, dina mål, din dröm.

Efter att ha arbetat med ekonomi i så skilda inriktningar som revision, redovisning, affärsjuridik och handläggning på Skatteverket, samlades vi kring tanken att ingenstans kändes det som om vi gjorde skillnad för de verksamheter vi skulle hjälpa. Mycket litet av det arbete vi utförde syftade till att egentligen stötta företagens visioner.

Vi startade därför Alium med en tanke: att vara en ekonomibyrå som varje dag gör skillnad för våra kunder, genom att kontrollerat arbeta mot företagets uppsatta mål.


Ekonomisk styrning och en ekonomi i ordning är oerhört viktiga delar i att få ditt bolag att växa, på ett sätt så att det står starkt och att du har råd att investera för att nå dit du vill. Vägen dit är ett strukturerat, proaktivt och professionellt arbete.

Vi driver den ekonomiska styrningen för att frigöra din tid till din och företagets dagliga verksamhet samtidigt som du har den ekonomiska kontroll du vill ha.

Vi är dedikerade att uppnå dina målsättningar, genom den ekonomiska styrning vi erbjuder. På så sätt bygger vi långsiktigt hållbar och kontrollerad framgång.

Det är så vi gör skillnad.

 

“En ordnad ekonomi är all tillväxts moder.” Pernilla Lindeborg, VD

bottom of page